Plaques solars i kits per a autoconsum elèctric

Estalviï fins a un 100% en la factura elèctrica!

Preparat per al canvi energètic? En Ecosolar trobarà el més nou en energia solar fotovoltaica, els sistemes d’autoconsum més avançats, finançament personalitzada i assessorament totalment gratuït. Les nostres solucions integrals per a pisos, cases i empreses són una inversió sòlida que li garantiran autonomia energètica i un major estalvi. 

Disposem d’un ampli estoc de productes i solucions per a tot tipus d’instal·lacions: kits solars, ideals per a una primera instal·lació d’autoconsum fotovoltaic, plaques solars, bateries solars, inversors fotovoltaics, controladors de consum i carregadors de cotxes elèctrics. La nostra principal preocupació és que els nostres clients quedin satisfets amb les nostres instal·lacions, per això tots els nostres projectes es basen sempre en estudis totalment personalitzats.

Plaques solars

Plaques solars d’última generació de gran robustesa i excel·lents prestacions fins i tot en les condicions climàtiques més dures.

Kits solars

Kits d’autoconsum elèctric per a instal·lacions aïllades i/o connectades a la xarxa. Produeixi la seva pròpia electricitat amb energies renovables.

Kits de Autoconsumo

Kits de autoconsumo eléctrico para instalaciones aisladas y/o conectadas a la red. Produzca su propia electricidad con energías renovables.

Avantatges de l’autoconsum elèctric

  • Estalvi energètic i econòmic des del primer dia
  • Energia 100% renovable lliure d’emissions de CO2
  • El sistema energètic més eficient
  • Redueix el consum de combustibles fòssils i l’alta dependència energètica de l’exterior
  • Sigues el propietari de la teva energia. Converteix-te en protagonista del canvi de model energètic

Sol·liciti més informació

Kit solar de 215W sense injecció zero
veure més
 
Bateria solar estacionària TUDOR OPzS 12V 1410Ah
veure més

Controlador Dinàmic de Potència CIRCUTOR, CDP-0

Contacta con nosotros

Notícies

Avantatges i inconvenients de l’energia solar a Espanya

30 d’Agost de 2017
L’energia solar, tot i tenir molts avantatges, també presenta una sèrie d’inconvenients que s’han de valorar. Per prendre una decisió correcta sobre quina és la millor soluc…

L’impost del Sol, ja és història!

31 d’Octubre de 2018
L’impost al sol aprovat en 2015 ja és història. El Govern ha aprovat la bateria de mesures urgents per pal·liar l’impacte de la pujada dels preus de l’electricitat i per elim…
C. de la Alhambra, 64, 28047 Madrid, España
641 287 247

Scroll to Top